Cooking is Art

Описание

На много места можете да намерите кулинарен тиймбилдинг, но често той остава само на ниво уъркшоп. Чрез Cooking is Art запазихме атрактивното и приятно преживяване на кулинарните уъркшопи, но ги надградихме и развихме до запомнящ тиймбилдинг с всичките необходими елементи. Често се шегуваме, че масата обединява хората, но в случая не само ще направи екипа един отбор, но и ще го постави в предизвикателни и полезни за развитие на взаимоотношенията ситуации.

Cooking is Art е кулинарен тиймбилдинг, в който екипът на вашата компания, разделен на отбори, ще създаде своето арт меню. Подбират се рецепти, с които участниците да могат проявят творчество, както в описанието и демонстрирането на своите кулинарни постижения, така и визуалното им представяне – работи се с много и интересни продукти, много от тях с контрастни цветове и лесна обработка за ефектна визия.

Отборите ще имат определено време за подготовка, аранжиране и декориране на блюдата, както и измисляне на атрактивно представяне.

Събитието завършва с консумация на авторското тристепенно меню. Участниците имат задачата да подготвят масата по изискан начин – подреждане и украса. Всеки отбор официално поднася своето кулинарно изкушение.

Кулинарният формат тиймбилдинг е подходящ за представяне на работата в екип и заслугите на всеки един за цялото по един приятен и цветен начин. Всяка роля допринася по различен начин за постигане на добрия краен резултат, както по отношение на вкус, така и на визия и атрактивно представяне.

Този формат е придружен и с допълнителен елемент, изненада за всеки участник и подходящ подарък за партньори, клиенти или други служители, които не са участвали в тиймбилдинга. Можете да разберете повече при запитване за креативния формат.