KissTheFrogNOW

Описание

KissTheFrogNOW е креативен, ефективен и лесен за ползване инструмент за развитие на екипи.

Инструментът се ползва за подобряване на:

  • груповата емоционална интелигентност и взаимоотношения
  • развиване на съпричастност към общността
  • подобряване на комуникацията в екипите според нуждите на съответната организация.

Продуктът е много подходящ и за работа и ангажиране на публиката при провеждане на семинари и за създаване на положителна работна среда.

KissTheFrogNOW е създаден с идея за важността на развитие на екипите като групи от хора, които имат доверие един на друг. Ние искрено вярваме, че тази вяра помага на всеки от нас да бъде креативен и да расте като личност и като част от общността.

KissTheFrogNOW е в красива дървена кутия с 4 тестета, всяко с 30 основни карти и 1 обяснителна карта. Всяко тесте карти е с различна технология за игровизация – TeamGames, PersonalQuestions, Discussions, Illustrations. С други думи това са 120 карти с над 10 000 различни комбинации и повече от 110 часа сесии за фасилитация! 

Предвид естеството на работа с картите и фасилитацията сесиите могат да се персонализират, за да отговарят на целта, нуждите и времевите ограничения на всеки екип. 

 

 

Какво да избера и как? Ето как KissTheFrogNOW и нашият екип можем да ви съдействаме:

Вариант 1

Можете да закупите KissTheFrogNOW - инструментът е лесен за ползване и много находчив с готовите ни програми за тиймбилдинг! Ще имате повече от 110 часа за фасилитиране на Вашите екипи! 

Можете да се свържете с нас и за Вашата специална отстъпка СЕГА!

Ако Вашата компания има свой отдел за развитие и обучение - или вие сте професионален обучител или бизнес треньор

Можете да закупите KissTheFrogNOW – инструментът е лесен за ползване и много находчив с готовите ни програми за тиймбилдинг! Ще имате повече от 110 часа за фасилитиране на Вашите екипи! Можете да се свържете с нас и за Вашата специална отстъпка СЕГА!

Вариант 2

Можете да се свържете с нас по имейл или да резервирате дистанционна среща, за да разговаряте с нас. Ние ще проектираме най-доброто тиймбилдинг изживяване KissTheFrogNOW за вашите екипи!

Вашата сесия ще бъде проектирана така, че да бъде силно интерактивна и приобщаваща, като ще включва комбинация от всички техники на KissTheFrogNOW - включително ролеви игри, методи на психодрама, разказване на истории, визуалност и тактилност, упражнения в малки групи, групови дискусии и индивидуална и екипна рефлексия.

Ако имате нужда от някой друг, който да осигури KissTheFrogNOW сесии за сплотяване на Вашите екипи

Можете да се свържете с нас по имейл или да резервирате дистанционна среща, за да разговаряте с нас. Ние ще проектираме най-доброто тиймбилдинг изживяване KissTheFrogNOW за вашите екипи! Вашата сесия ще бъде проектирана така, че да бъде силно интерактивна и приобщаваща, като ще включва комбинация от всички техники на KissTheFrogNOW – включително ролеви игри, методи на психодрама, разказване на истории, визуалност и тактилност, упражнения в малки групи, групови дискусии и индивидуална и екипна рефлексия.

Какво е KissTheFrogNOW?