The Big Mix

Описание

Колкото по-голям е един екип, толкова повече различни индивидуалности има в него. Повече са и предизвикателствата относно избора на активност и възможността и тя да вдъхнови и обедини всички заедно. А има и събития, чиято цел е повече забава и комуникация между служителите, без задължително участие на всеки един.

Тук идва и нашето уникално предложение – The Big Mix!

Богатото ни портфолио от арт, креативни и игрови формати ни позволява да създадем оптимален и винаги различен микс от активности, които ще удовлетворят всеки един вкус и предпочитание, ще бъдат моделирани спрямо продължителност, терен и бюджет, с които разполагате.

Освен това всеки ще може да отнесе със себе си нещо специално и красиво, създадено лично от него. Истинско вдъхновение за всеки, независимо от възраст, пол или разбирания, което ще припомня за страхотното събитие.

Колкото повече са участниците, толкова повече интересни и атрактивни формати можем да ви предложим, като за финал всички заедно можем да изградим и раздвижим по уникален начин логото на компанията.

Форматът The Big Mix е най-добрата платформа за реализацията на Facebook magazine. По този начин можете да изнесете тиймбилдинга извън рамките на деня и мястото, в което се провежда и да заживее във социалните медии за определен период от време. А защо не и да постави началото на нещо ново.

Попитайте ни как!

Ето какъв може да е вашият тиймбилдинг!