Онлайн

Коледно парти

Коледно парти вкъщи, но с колеги!

Какво ви очаква?

  • Весела атмосфера с водещ
  • специални коледни пакети
  • комедианти, с които да се посмеете
  • интересни игрови или арт занимания

Всеки служител получава специална покана и коледен пакет, с който да празнува възможно най-истински така чаканото парти с кетъринг, парти аксесоари, необходимите материали за избраните активности.

Ще отделим и време за танци, музика, поздрави или просто да наваксате разговорите с колеги.

Списание сътворено от и за служителите

Вълнуващо и креативно преживяване, което:

  • Постига всички цели на тиймбилдинг събитие – изгражда групово взаимодействие и комуникация; стимулира креативността в участниците; изисква прилагането на определено поведение;
  • Носи „физическо доказателство“ – запечатване на резултата от съвместната работа в реално издание, което спомага за последващо припомняне на осъзнаването и емоциите от деня; възможност за „докосване“ до работата на всички останали екипи, а не само до твоя;
  • Предизвиква на интерес – вдъхновява участниците, както дава лесно и непринудено споделяне с останалите, неприсъстващи аудитории;
  • Има силна персонализация – крайният продукт представлява креативно олицетворение на същността на фирмата и служителите в нея;

За деца

Естествената среда на децата, в която се чувстват добре, е сред връстниците си, с които те могат да общуват, играят, смеят се и съпреживяват. 

Затова за нас е много важно да можем да осигурим това на малките ни приятели, въпреки невъзможността за физическа интеракция в момента. Разработихме и продължаваме да разработваме нови формати за събития, които се провеждат онлайн и подаряват на децата интересни преживявания като детски арт работилници, готварски уъркшопи, театрални спектакли и много други.

Кога идваме насреща?
Тези събития са подходящи за коледни и новогодишни партита за децата на служителите, за различни празници като 1 юни, които вече успешно реализирахме, различни фирмени юбилеи и много други поводи, които заслужават да бъдат отбелязани с весели игри и активности в зависимост от техните интереси, възраст и възможности.

Свържете се с нас

Това са само част от събитията, които провеждаме за нашите клиенти. Всеки проект разработваме специално за компанията, служителите, които работят в нея и целите, които се поставят. Очакваме Вашето ново предизвикателство към нас!

Изпрати запитване

или ни потърсете на 
0883 386 777

Данните, които предоставяте в контактната форма на сайта се събират с цел да бъде възможна обратната връзка с Вас, да се отговори на запитването Ви, както и да се установят и поддържат контактите ни. Основанието, на което събираме Вашите лични данни в контактната форма, е легитимния ни интерес – чл. 6, т.1, б. е от Регламент (ЕС) 2016/679. В случаите, в които след Вашето запитване сме установили договорни отношения, то събирането на лични данни в контактните форми е с цел осъществяване на преддоговорни отношения, а данните се събират и обработват на основание чл. 6, т.1, б. б от Регламент (ЕС) 2016/679.