101 креативни и динамични игри

Описание

Ако не можете да решите, дали Креативните или Сценичните тииймбилдинги са за вас или просто искате форматът да бъде под формата на игра, това е решението за вас.

Предлагаме ви почти всички стандартни тиймбилдинг игри, но винаги разработени специално за вас и винаги обогатени с нотка “фюжън“. Разделени са в няколко направления:

  • мисловни – Мистерии и загадки
  • строителни – Art Build Up, Domino Challenge
  • спортни – Quidditch Game Competition, DodgeBall
  • кулинарни – Cooking is Art, Cocktail Magic Competition
  • комбинация от няколко – Mission Possible – формат, включващ поредица от игри/активности с различна насоченост – интелектуална, динамична, вербална и невербална комуникация, доверие и др.

Не се колебайте да ни зададете игра или идея, която сте чували или дори и само крайния резултат, който целите, и ние с радост ще моделираме или разработим активността точно по вашите нужди и желания. Каквото и да изберете за вашия тиймбилдинг, ви обещаваме забавление и постигане на целите.

Всички креативни игри могат да бъдат тренинг за ума – логическото и абстрактното мислене, за сръчност и комбинативност, но най-вече за екипната работа и правилна комуникация.

Тиймбилдинг игрите могат да бъдат състезателни или не. Правилно разработени и проведени, те обединяват уменията на екипа и помагат за увеличаването на личните качества на всеки от тях. Някои от предизвикателствата могат да бъдат решени само в сътрудничество между отбори, а други чрез силно изразяване на индивидуалността на всеки участник. Екипното вземане на решения насърчава активността на хората, провокира креативното мислене и възможността за творчески консенсус в кратки срокове.
Крайният резултат от всяка една игра цели разбиране, приемане и изграждане на положителна нагласа към фирма, екип или проект. Отношенията между членовете на екипа се изкачват на по-високо ниво, където креативността се развива, близостта е по-голяма, а доверието по-силно, което води след себе си ефективна и хармонична работна среда .