Арт събития за деца

Описание

Детските Арт събития превръщат децата на вашите служители, клиенти, партньори в главни действащи лица в света на изкуствата. Със специално внимание и отношение всяко дете ще се потопи в различни интересни и забавни занимания, които ще предизвикат неговото въображение и комуникация с връстници. Събитията могат да бъдат разнообразни, с различни видове изобразителни, приложни и сценични изкуства, в зависимост от конкретната комуникационна цел на фирмата.

Децата се раждат с неподправеното желание да създават, да откриват, да променят света и всичко, до което се докоснат. Изкуството е идеалното средство, което ги предизвиква, отключва тяхното въображение, творческо себеизразяване и креативно мислене. При тях липсват бариерите на „мога“ и „не мога“, те търсят различното, интересното и забавното и му се отдават изцяло. Арт събитията за деца са подарък за всяко дете и всеки родител.

Екипът ни има дългогодишен педагогически опит в сферата на изкуствата. Преподавателите на Fusion Academy са млади хора, влюбени в децата и отдадени на идеята, че изкуството е задължителна част от живота на децата.