Lip-Sync and Dance

Описание

Станете звезди в свой собствен клип с музика и хореография.

Какво представлява форматът Lip-Sync and Dance?

Творчески тиймбилдинг, на който участниците ще създадат заедно клип към известна песен. Клипът се снима като one-shot video – на един дъх, без монтаж и обработка. Участниците в тиймбилдинга се разделят на екипи, които работят в отделни зони на заобикалящата среда – офис, хотел, на открито и др. Тук няма предварителна подбрана хореография или нагласени костюми. Импровизираме като използваме най-доброто, което средата ни предлага, по един изключително креативен и забавен начин. Това прави клипа уникален и истински ваш.

Lip-Sync and Dance e много забавен формат, съчетаващ в себе си лесна хореография и доза артистичност. … А най-добрата част – не се изискват никакви професионални умения.

Вие сте на ред

Снимането на one-shot video звучи лесно, но си има своите уловки. Тук се намесваме ние – нашите ментори работят с всеки отделен екип, като дават съвети и подпомагат процеса, но без да изземват инициативата от участниците.

Какви цели постигаме?

  • Стимулиране на групова креативност;
  • Подобряване на комуникацията чрез творчество в група;
  • Заздравяване или изграждане на по-силни неформални връзки в екипа;
  • Обединяване на различията чрез една от най-присъщите на човек дейности – играта;
  • Незабравими спомени, смях и радост.

Всяко изпълнение се заснема от професионален оператор, което гарантира успешната реализация и качеството на крайния продукт. Клипът се гледа заедно от всички служители още в същия ден.