Movie & TV тиймбилдинг

Описание

Създайте вашите фирмени, оригинални видеа по един изключително забавен и интересен начин с помощта на професионални актьори, сценографи, оператори и монтажисти. Mного динамичен и провокиращ формат, чиито успешен краен резултат зависи от активното участие на всеки един служител. Участниците се разделят на групи. Всеки екип получава задача да разработи цялостен видео проект на определена тема. Необходими са въображение, креативност, непрекъсната комуникация по време на творческия процес по създаване на видеото и бърза мисъл за реализиране на успешен проект с ограничен реквизит и време.

Участниците имат пълната свобода да творят.

Цели на събитието:

  • Преживяване на комуникацията чрез творчество в група;
  • Провокиране на екипност, а не създаване на конкуренция;
  • Чрез изкуството да се покаже богатството и силата на различията – индивидуалността на всеки служител и съчетаването му с останалите прави екипа уникален и успешен.

Възможни видео формати:
ТV time – служителите на фирмата създават цяла телевизия с различни предавания, филми, новини и др. Всеки екип получава възможност да създаде телевизионнно предаване/блок/клип на тема: Новини, Спортно предаване, Детски блок, Реалити за таланти, Модно предаване, Конкурс за красота, Туристическо предаване, Политически блок, Предаване за коли или технологии, Рекламен блок и др.

Movie time – служителите, разделени на отделни екипи, сътворяват кратки филми в различни жанрове.

Advertising time – служителите, разделени на отделни екипи, сътворяват реклама на избран от тях продукт, както на самата фирма, така и на някой друг.

Всяко изпълнение се заснема и обработва от професионален оператор, което гарантира успешната реализация и качеството на крайния продукт. Клиповете се гледат заедно от всички служители още същия ден.